Zakri's FotoPage

By: Zakri Derahman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  >  >>]    [Archive]
Monday, 4-Aug-2008 13:36 Email | Share | | Bookmark
Depo Tahanan PATI Ajil dalam kenangan..


Gua bukannya nak bersentimental ke apa.. tapi gua memang sedih
tempat kerja lama gua ni Imigresen ambik alih.. sampai gua kena pindah
penjara lain untuk mencari sesuap nasi.
Lagi satu tempat ni best, kerja tak banyak, kawan ramai,
kerja tak banyak, dekat dengan pekan, so senangla kerja gua nak
beli barang-barang dan lagi satu, kerja kat sini tak banyak..
dan juga sebab dia pakai direct line internet,
so dapat browse youtube..


Sunday, 27-Jul-2008 04:45 Email | Share | | Bookmark
Rumah Baru Gua (baru sewa..)


Gua kena pindah marang.. tempat tu memang tak best..
perumahan pun takde.. tapi nasib baik terjumpa sebijik
rumah tepi pantai yang 5 minit dari tempat kerja gua..


Rumah tu buruk, banyak mat drug yang lepak area tu,
kaki skodeng pun ramai.. dan kalau hujan lebat rasa macam nak
hanyut je rumah tu..


Tapi ada sesuatu yang buat gua rasa best duduk situ..
mungkin sebab kedai runcit yang tak jauh
mungkin sebab kedai roti canai dan kedai nasi dagang yang dekat-dekat situ je
mungkin sebab pantai yang setengah batang rokok perjalanan je
atau mungkin sebab masjid di sebelah rumah gua..




Sunday, 27-Jul-2008 04:27 Email | Share | | Bookmark
Akhirnya



Akhirnya aku ada akaun FP.....


Sunday, 29-Jun-2008 09:20 Email | Share | | Bookmark
Adik gua kawen


gua update ni pada July 27, tapi dia jadi backdated.. bengong gua


[<<  <  1  2  3  [4]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net