Zakri's FotoPage

By: Zakri Derahman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 27-Jul-2008 04:45 Email | Share | Bookmark
Rumah Baru Gua (baru sewa..)


Gua kena pindah marang.. tempat tu memang tak best..
perumahan pun takde.. tapi nasib baik terjumpa sebijik
rumah tepi pantai yang 5 minit dari tempat kerja gua..


Rumah tu buruk, banyak mat drug yang lepak area tu,
kaki skodeng pun ramai.. dan kalau hujan lebat rasa macam nak
hanyut je rumah tu..


Tapi ada sesuatu yang buat gua rasa best duduk situ..
mungkin sebab kedai runcit yang tak jauh
mungkin sebab kedai roti canai dan kedai nasi dagang yang dekat-dekat situ je
mungkin sebab pantai yang setengah batang rokok perjalanan je
atau mungkin sebab masjid di sebelah rumah gua..




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net